Bestyrelsen på Trelleborg Friskole er ifølge skolens vedtægter ansvarlig for

• den overordnede ledelse af skolen
  • at skolens økonomi og drift er i overensstemmelse med vedtægterne samt gældende lovgivning

Den fulde version af skolens vedtægter - i pdf-format (åbner i nyt vindue)

Hvad er bestyrelsens formål?

Bestyrelsens formål er først og fremmest at drive skolen med udgangspunkt i skolens værdigrundlag.

Vi påstår, at Trelleborg Friskole er "et godt skolevalg" - og det gør vi, fordi vi hele tiden arbejder for, at det skal være sådan.

Vi påstår også, at børnene på Trelleborg Friskole er "glade børn" - og det ved vi, fordi vi alle selv har børn på skolen.

Det centrale for bestyrelsen er det gode samarbejde med skolens ledelse og øvrige personale samt at forvalte skolens økonomi ansvarligt og dermed skabe et stabilt eksistensgrundlag for skolen i et samfund i konstant udvikling.

Bestyrelsen på Trelleborg Friskole