Trelleborg Friskole ønsker sig...

På Trelleborg Friskole lærer børnene at passe godt på både "mine", "dine" og "vores" ting.

Men selv ting, der bliver passet godt på, kan ikke undgå at blive slidt - og derfor har skolen altid brug for bidrag til vedligeholdelse og udvikling af de fysiske rammer samt indkøb af legeting og udstyr af forskellig art - for eksempel:

• Borde og bænke til udearealerne
  • Stylter, mooncars, trampolinduge, klatrevæg o.lign.
  • Bolde, mål, basketkurve, boldtræ o.lign.
  • Etablering af beachvolleybane
  • Bålhytte
  • Beplantning og hegn
  • Bøger og møbler til skolens bibliotek

Vil du give et pengebeløb i gave?

Har du som forælder, bedsteforælder eller med anden tilknytning til en eller flere af skolens elever lyst til at give et pengebeløb i gave til udvikling af skolens miljø og fysiske rammer, vil det blive meget værdsat.

Pengegaver kan indbetales på skolens

GAVEKONTO: 9383-4583959969

Skolens ledelse og bestyrelse står inde for, at pengegaver indbetalt på denne konto udelukkende går til udvikling af børnenes fysiske miljø.

Du har også mulighed for at "øremærke" din gave til et specifikt formål - du noterer det bare på din indbetaling, og så figurerer dit ønske automatisk på det konto-udtog, skolen modtager fra banken.

Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte skolens leder eller bestyrelsesformand.

På forhånd tak!