Det rette valg?

Gældende for alle elever, der ønsker at starte på Trelleborg Friskole i en eksisterende klasse, vil der være en prøveperiode på min. 1 uge forud for indskrivning på skolen. I denne uge deltager barnet i undervisningen på linie med de øvrige elever, og således har både barnet selv, forældrene samt skolen mulighed for at vurdere, om Trelleborg Friskole er det rette valg. Prøveperioden er altid gensidig.

Som regel indmeldes en elev på skolen umiddelbart i forlængelse af prøveperioden, men det er muligt at udskyde opstarten til et nærmere aftalt tidspunkt, f.eks. det kommende skoleårs begyndelse.