Send dit/jeres barn godt på vej med skolestart på Trelleborg Friskole!

Forældre til børn, der endnu ikke er startet i skole, opfordres til at kontakte skolen for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

Vi besvarer gerne dine/jeres spørgsmål telefonisk og uden, at du/I forpligter dig/jer til noget.

Det er også muligt at lave en aftale om et besøg på skolen med en personlig samtale omkring dine/jeres overvejelser om skolevalg - også i forhold til evt. tidlig eller udskudt skolestart.

Arrangementer for kommende 0. klasse

I begyndelsen af hvert skoleår afholder Trelleborg Friskole en informationsaften vedr. skolestart i det kommende år. Her kan du/I høre nærmere om skolen og få en masse af dine/jeres spørgsmål besvaret.

Arrangementet er for alle  - både forældre til børn, der allerede er skrevet op til 0. klasse, og forældre, der endnu går med overvejelser i forhold til valg af skole. Udfyld og medbring gerne skolens indmeldelsesblanket.

Derudover afholder skolen et antal arrangementer for den kommende 0. klasse i løbet af året frem til skolestart, så både børn og voksne i den nye klasse kan lære hinanden bedre at kende og blive fortrolige med skolen.

Indskrivning / Opskrivning

Skolens indmeldelsesblanket kan downloades her og skal afleveres skolens kontor.

Børn kan opskrives på venteliste på to årgange ved usikkerhed på skolestart.

Selvom dit/jeres barn først skal starte i skole om mere end 1 år, kan du/I allerede nu opskrive barnet til skolestart.