Indesko

Af hensyn til indemiljøet må der ikke bæres udendørs fodtøj på skolens indendørs arealer.

Elever skal medbringe indesko hver dag (eller opbevare disse på skolen).

Forældre og andre besøgende på skolen bedes ligeledes respektere denne regel - ved enten at afføre sig det udendørs fodtøj eller iføre sig de blå overtræks-"sko" fra kasserne ved indgangsdørene.

Udetøj

Skolen råder over et stort og dejligt udendørsareal, og vi er ude i al slags vejr. Elever skal medbringe passende (ifht. årstid/vejr) overtøj og fodtøj - herunder regntøj og gummistøvler - hver dag (eller opbevare det på skolen) . Der skal også opbevares ekstra tøj på elevens garderobeplads.

Gymnastiktøj

Omklædning og brusebad er påkrævet i forbindelse med gymnastik- og idrætstimer.

Elever skal således medbringe gymnastiktøj, dvs. shorts, T-shirt og håndklæde, til alle gymnastik-timer.

Indendørs-gymnastik foregår i bare tæer eller evt. gymnastiksko med bløde såler (ingen strømper!).

Fra påskeferien til sommerferien og igen fra sommerferien til efterårsferien skal der medbringes udesko/kondisko, da gymnastiktimerne i disse perioder så vidt muligt foregår udendørs.

Husk at mærke alle ting med elevens navn