Skolens lokaler er fordelt på to bygninger, der er vidt forskellige, men alligevel komplementerer hinanden:

trelleborg-gl-bygning-1

En smuk og atmosfærefyldt hovedbygning, der foruden overbygningsklasserne, rummer, lærerværelse og administrationen

plantegning_nybygning

En arkitektonisk utraditionel og inspirerende nybygning bestående af tre ottekantede bygningsdele centreret om en fælles aula; et naturligt samlingspunkt, hvor også skolens SFO har indrettet sig. Bygningen rummer herudover klasselokaler for indskolingen og mellemtrinnet, fysiklokale, køkkenfaciliteter til undervisningsbrug såvel som skolens forskellige arrangementer samt en moderne multihal med springgrav med masser af plads til idræt, teater og andre kulturelle arrangementer.

trelleborg-ny-bygning

multihal

Skolen råder over et stort udeareal med boldbane, nedsænkede trampoliner, naturlegeplads, klatretræer, byggelegeplads samt bålplads og -hytte.
Udearealerne er højt værdsat af skolens elever - og ikke bare i pauserne, for på Trelleborg Friskole udgør de fantastiske omgivelser en naturlig forlængelse af klasselokalet...

udeleg-foraar2010-21pict3885img_8179